Makeat pinaattiohukaiset

Makeat pinaattiohukaiset
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Makeat pinaattiohukaiset

Makeat pinaattiohukaiset

Loistava lounasjälkiruoka, jossa on täydellinen suolaisuuden ja makean tasapaino. Makeat pinaattiohukaiset toimivat hyvin myös vitriinissä tai kokoustarjoiluissa.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.000 kg
0.500 kg
0.500 kg
0.100 kg
vaahterasiirappia
0.500 kg
0.050 kg
tomusokeria

Ohje

  1. Sulata pinaattiohukaiset.
  2. Vatkaa tuorejuusto, vispikerma ja vaahterasiirappi vaahdoksi. Täytä ohukaiset mustikkatäytteellä ja tuorejuustovaahdolla.
  3. Kuorruta täytetyt pinaattiohukaiset tomusokerilla.
kpl
g
2.5 kg
247 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
247 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
247 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.