Makkara-papusoppa

Makkara-papusoppa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Makkara-papusoppa

Makkara-papusoppa

Ainekset12 annosta

0.750 kg
papusekoitusta
2.000 kg
vähäsuolaista lihalientä
0.128 kg
pätkäspagettia
0.750 kg
makkaraa
0.023 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.300 kg

Ohje

  1. Kuumenna lihaliemi. Lisää spagetti ja keitä 10 min.
  2. Sekoita joukkoon papusekoitus, suikaloitu makkara, mausteet sekä crème fraîche. Kuumenna ja tarjoa Valio ruisnapin tai ruiskiekon kanssa.
kpl
g
3.5 kg
186 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
186 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
186 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.