Mallasglaseerattu karitsan ulkofilee ja selleri-spelttipuuro

Mallasglaseerattu karitsan ulkofilee ja selleri-spelttipuuro
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mallasglaseerattu karitsan ulkofilee ja selleri-spelttipuuro

Mallasglaseerattu karitsan ulkofilee ja selleri-spelttipuuro

Ainekset10 annosta

Mallassiirappi

0.500 kg
vettä
0.170 kg
sokeria
0.130 kg
ruismallasta
0.012 kg
suolaa

Karitsa

6.000 kg
karitsan ulkofileitä esim. Annerstedt Karitsan ulkofilee
0.200 kg
0.400 kg
mallassiirappia

Selleripyree

0.750 kg
juuriselleriä
0.100 kg
0.300 kg
kanalientä
0.000 kg
suolaa
0.030 kg
sitruunan mehu

Selleri-spelttipuuro

1.000 kg
kokonaista kypsää spelttiä
0.200 kg
0.100 kg
0.750 kg
selleripyreetä
0.042 kg
lehtipersiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Ohjeen on laatinut HK Scan Pro

  2. Mallassiirappi

  3. Yhdistä raaka-aineet kattilassa ja anna hautua 15 min.
  4. Karitsa

  5. Paista voissa fileisiin kaunis väri ja lisää mallassiirappi niiden päälle.
  6. Hauduta matalalla lämmöllä n. 5 min. Anna vetäytyä hetki.
  7. Selleripyree

  8. Kuori sellerit ja leikkaa n. 1x1 cm kuutioiksi.
  9. Laita kattilaan, kaada päälle kermaa ja kanalientä niin, että sellerit peittyvät.
  10. Keitä kypsäksi ja soseuta tehosekoittimessa pyreeksi.
  11. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla.
  12. Selleri-spelttipuuro

  13. Keitä spelttiä suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi ja lisää muut aineet joukkoon.
  14. Kuumenna ja tarkista maku.
kpl
g
11.2 kg
183 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
183 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.