Mallasglaseerattu karitsan ulkofilee ja selleri-spelttipuuro

Mallasglaseerattu karitsan ulkofilee ja selleri-spelttipuuro

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
183 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Mallassiirappi
0,500 kg vettä
0,170 kg sokeria
0,130 kg ruismallasta
0,012 kg suolaa
Karitsa
6,000 kg karitsan ulkofileitä esim. Annerstedt Karitsan ulkofilee
0,200 kg Valio Eila® voita
0,400 kg mallassiirappia
Selleripyree
0,750 kg juuriselleriä
0,100 kg Valio kuohukermaa laktoositon
0,300 kg kanalientä
  suolaa
0,030 kg sitruunan mehu
Selleri-spelttipuuro
1,000 kg kokonaista kypsää spelttiä
0,200 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,100 kg Valio kuohukermaa laktoositon
0,750 kg selleripyreetä
0,042 kg lehtipersiljaa hienonnettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Ohjeen on laatinut HK Scan Pro
Mallassiirappi
  • Yhdistä raaka-aineet kattilassa ja anna hautua 15 min.

Karitsa
  • Paista voissa fileisiin kaunis väri ja lisää mallassiirappi niiden päälle.

  • Hauduta matalalla lämmöllä n. 5 min. Anna vetäytyä hetki.

Selleripyree
  • Kuori sellerit ja leikkaa n. 1x1 cm kuutioiksi.

  • Laita kattilaan, kaada päälle kermaa ja kanalientä niin, että sellerit peittyvät.

  • Keitä kypsäksi ja soseuta tehosekoittimessa pyreeksi.

  • Mausta suolalla ja sitruunanmehulla.

Selleri-spelttipuuro
  • Keitä spelttiä suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi ja lisää muut aineet joukkoon.

  • Kuumenna ja tarkista maku.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!