Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Mallassiirappi | |
---|---|
0.500 kg | vettä |
0.170 kg | sokeria |
0.130 kg | ruismallasta |
0.012 kg | suolaa |
Karitsa | |
6.000 kg | karitsan ulkofileitä esim. Annerstedt Karitsan ulkofilee |
0.200 kg | |
0.400 kg | mallassiirappia |
Selleripyree | |
0.750 kg | juuriselleriä |
0.100 kg | |
0.300 kg | kanalientä |
0.000 kg | suolaa |
0.030 kg | sitruunan mehu |
Selleri-spelttipuuro | |
1.000 kg | kokonaista kypsää spelttiä |
0.200 kg | |
0.100 kg | |
0.750 kg | selleripyreetä |
0.042 kg | lehtipersiljaa hienonnettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.