Mämmirahka ja toffeerouhetta

Mämmirahka ja toffeerouhetta
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mämmirahka ja toffeerouhetta

Mämmirahka ja toffeerouhetta

Ainekset100 annosta

5.000 kg
1.500 kg
2.000 kg
mämmiä
1.500 kg
sokeria
0.050 kg
vaniljasokeria
0.050 kg
kaakaojauhetta

Koristeluun

1.000 kg
toffeeta

Ohje

  1. Sekoita rahka, kerma, mämmi ja mausteet sekaisin. Jos haluat kuohkeamman rakenteen vaahdota kerma erikseen ja lisää vaahto rahkan joukkoon loppuvaiheessa varovasti käännellen. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ja annostele tarjolle.
  2. Rouhi rahkan pinnalle toffeekaramelleja.
kpl
g
10.5 kg
190 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
190 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
190 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.