Mango-juustokakku

Valio Food Solutions

Mango-juustokakku

Ainekset18 annosta

Pohja

0.500 kg

Täyte

0.800 kg
0.200 kg
0.300 kg
mangososetta
0.015 kg
limettimehua
0.250 kg
sokeria
0.012 kg
vaniljasokeria
0.070 kg
perunajauhoja
0.178 kg
kananmunia

Pinnalle

0.100 kg
mangososetta
0.025 kg
sokeria

Ohje

  1. Levitä sulanut taikina irtoreunaisen vuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Yhdistä kaikki täytteen ainekset ja vatkaa täytettä minuutin verran. Kaada täyte pohjan päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 1 tunti.
  4. Anna kakun jäähtyä kylmäksi vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja levitä pinnalle sokerilla maustettua mangososetta.
kpl
g
2.7 kg
202 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
202 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
6 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.