Mango-juustokakku

Mango-juustokakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mango-juustokakku

Mango-juustokakku

Ainekset18 annosta

Pohja

0.500 kg

Täyte

0.800 kg
0.200 kg
0.300 kg
mangososetta
0.015 kg
limettimehua
0.250 kg
sokeria
0.012 kg
vaniljasokeria
0.070 kg
perunajauhoja
0.178 kg
kananmunia

Pinnalle

0.100 kg
mangososetta
0.025 kg
sokeria

Ohje

  1. Levitä sulanut taikina irtoreunaisen vuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Yhdistä kaikki täytteen ainekset ja vatkaa täytettä minuutin verran. Kaada täyte pohjan päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 1 tunti.
  4. Anna kakun jäähtyä kylmäksi vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja levitä pinnalle sokerilla maustettua mangososetta.
kpl
g
2.7 kg
201 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
201 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.