Mango-juustokakku

Mango-juustokakku

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
202 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,500 kg Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä
Täyte
0,800 kg Valio maitorahkaa laktoositon
0,200 kg Valio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
0,300 kg mangososetta
0,015 kg limettimehua
0,250 kg sokeria
0,012 kg vaniljasokeria
0,070 kg perunajauhoja
0,178 kg kananmunia
Pinnalle
0,100 kg mangososetta
0,025 kg sokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Levitä sulanut taikina irtoreunaisen vuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle ja reunoille.

  • Yhdistä kaikki täytteen ainekset ja vatkaa täytettä minuutin verran. Kaada täyte pohjan päälle.

  • Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 1 tunti.

  • Anna kakun jäähtyä kylmäksi vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja levitä pinnalle sokerilla maustettua mangososetta.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!