Mango-mantelileivos

Valio Food Solutions

Mango-mantelileivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Muropohja

1.000 kg
1.000 kg (50 kpl á 0.020 kg)

Kakkumassa

0.300 kg
0.400 kg
sokeria
0.400 kg
mantelijauhetta
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.009 kg
leivinjauhetta
0.360 kg
kananmunia
1.569 kg (50 kpl á 0.031 kg)

Täyte

0.500 kg
0.500 kg (50 kpl á 0.010 kg)

Koristelu

0.500 kg
0.500 kg
0.040 kg
tomusokeria
0.500 kg
0.200 kg
1.740 kg (50 kpl á 0.035 kg)
4.809 kg (50 kpl á 0.096 kg)

Ohje

  1. kakkumassa

  2. Sekoita voi ja kuivat aineet lapavatkaimmella.
  3. Lisää kananmunat vähitellen, vatkaa n. 3 min.
  4. Laita murotaikina leivinpaperin päälle GN vuokaan.
  5. Levitä kakkumassa GN vuokaan murotaikinan päälle ja laita mango palat kakkumassan päälle.
  6. Paista miedossa lämmössä (180 °C:ssa) noin 50 min.
  7. Viimeistely ja koristelu

  8. Leikkaa jäähtynyt pohja leivoksiksi.
  9. Vatkaa kerma, tuorejuusto ja tomusokeri vaahdoksi.
  10. Koristele palat tuorejuusto vaahdolla.
  11. Hyytelöi mango palat kirkaskuumahyytelöllä. Nosta pari palaa koristeeksi leivoksen päälle
kpl
g
4.8 kg
326 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
326 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
326 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
55 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.