Mango-margaritakakku

Valio Food Solutions

Mango-margaritakakku

Ainekset12 annosta

Pohja

0.215 kg

Täyte

0.008 kg
liivatelehteä
0.300 kg
mangososetta
0.300 kg
0.300 kg
0.200 kg
sokeria
0.050 kg
tequilaa
0.200 kg

Tarjoiluun

0.000 kg
sormisuolaa

Ohje

  1. Leikkaa vetopohjasta kakkuvuoan (ø 24 cm) kokoinen pala ja laita se leivinpaperilla päällystettyyn irtopohjavuokaan.
  2. Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen likoamaan.
  3. Yhdistä muut aineet keskenään paitsi kerma ja 2 rkl tequilaa.
  4. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Kuumenna loput tequilasta kuumaksi. Liuota siihen liivatelehdet. Lisää rahkaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi kermavaahto.
  5. Kaada seos pohjan päälle.
  6. Peitä kakku ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 t tai yön yli.
  7. Tarjoiluun

  8. Leikkaa kakku paloiksi ja laita palan viereen sormisuolaa.
kpl
g
1.7 kg
198 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
198 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.