Mango-ohukaistorni

Valio Food Solutions

Mango-ohukaistorni

Ainekset6 annosta

0.288 kg
0.050 kg
0.000 kg
tomusokeria

Mango-jogurttikreemi

0.200 kg
0.100 kg
mangososetta
0.002 kg
liivatelehti

Mango-passionsalaatti

0.150 kg
mangoa kuutioina
0.100 kg
passionhedelmää
0.030 kg
rommia
0.030 kg
vettä
0.040 kg
sokeria

Lisäksi

0.000 kg
mangosorbettia
0.000 kg
minttua

Ohje

  1. Voitele ohukaiset voisulalla ja tomuta tomusokerilla. Kuivaa ohukaisia 100 asteisessa uunissa kunnes rapeita.
  2. Mango-jogurttikreemi

  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Lämmitä mangososetta ja lisää liivatelehti joukkoon. Yhdistä jogurtti-vaniljatäytteen kanssa ja anna hyytyä. Vatkaa massa kuohkeaksi ja laita pursotinpussiin.
  4. Mango-passion salaatti

  5. Kiehauta vesi, sokeri ja rommi. Sekoita passionhedelmän sisus mangokuutioiden kanssa ja marinoi rommiliemellä.
  6. ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
0.9 kg
185 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
185 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.