Siirry sisältöön
Mango-piimäcotta
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Mango-pii­mäcotta

Raikas piimäinen muunnelma klassikosta.

Mango-piimäcotta

Ainekset

  • 1,500 kg Valio Eila® piimää
  • 0,500 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
  • 0,350 kg mangososetta
  • 0,100 kg hienoa sokeria
  • 0,020 kg liivatelehteä
  • 0,100 kg kuumaa vettä
  • 1,500 kg Valio Eila® piimää
  • 0,500 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
  • 0,350 kg mangososetta
  • 0,100 kg hienoa sokeria
  • 0,020 kg liivatelehteä
  • 0,100 kg kuumaa vettä

Ohje

  1. Laita liivatelehdet väljään kylmään veteen likoamaan. Sekoita Valio Eila® piimä, Valio vaahtoutuva vaniljakastike, mangosose sekä sokeri. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota lehdet pieneen määrään kuumaa vettä. Anna jäähtyä hetken ja lisää muiden raaka-aineiden joukkoon. Sekoita ja annostele 1/2 65mm GN- vuokaan tai valmiiksi annoksiksi. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Vinkki

Perusohjeesta tulee yksi 1/2 65mm GN-vuoallinen.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Kalsium 0 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search