Mango-piimäcotta

Mango-piimäcotta
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mango-piimäcotta

Mango-piimäcotta

Raikas piimäinen muunnelma klassikosta.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

1.500 kg
0.500 kg
0.350 kg
mangososetta
0.100 kg
hienoa sokeria
0.020 kg
liivatelehteä
0.100 kg
kuumaa vettä

Ohje

  1. Laita liivatelehdet väljään kylmään veteen likoamaan. Sekoita Valio Eila® piimä , Valio vaahtoutuva vaniljakastike, mangosose sekä sokeri. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota lehdet pieneen määrään kuumaa vettä. Anna jäähtyä hetken ja lisää muiden raaka-aineiden joukkoon. Sekoita ja annostele 1/2 65mm GN- vuokaan tai valmiiksi annoksiksi. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai yön yli.
  2. Perusohjeesta tulee yksi 1/2 65mm GN-vuoallinen.

kpl
g
2.5 kg
76 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
76 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
76 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.