Mango-rahkakierrewiener

Mango-rahkakierrewiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mango-rahkakierrewiener

Mango-rahkakierrewiener

Ainekset87 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
5.230 kg (87 kpl à 0.060 kg)

Rahkatäyte

1.000 kg
0.250 kg
sokeria
0.250 kg
kananmunia
0.070 kg
0.120 kg
1.690 kg (87 kpl à 0.019 kg)

Pinnalle

1.300 kg
1.300 kg (87 kpl à 0.015 kg)
8.220 kg (87 kpl à 0.094 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli taikina 8 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 1,5 x 30 cm:n nauhoiksi. Kierrä nauhat ja taita silmälasitwienerin muotoon. Katso taittoohje www.valio.fi/ammattilaiset. Nostata wienerit.
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen aineet.
  4. Voitele nousseet wienerit. Täytä rahkatäytteellä ja mango-appelsiini-limetäytteellä.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
kpl
g
9.6 kg
294 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
294 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.