Mango-rahkapitko

Valio Food Solutions

Mango-rahkapitko

Ainekset18 kpl

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.050 kg (18 kpl á 0.281 kg)

Täyte

1.800 kg
1.800 kg (18 kpl á 0.100 kg)

Pinnalle

1.440 kg
1.440 kg (18 kpl á 0.080 kg)

Koristeluun

0.540 kg
pomadaa
0.540 kg (18 kpl á 0.030 kg)
8.830 kg (18 kpl á 0.491 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 min.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi levyksi. Leikkaa levy 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä nauhoille rahka-jogurttitäytettä tasainen kerros. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa rullista 25 cm:n pituisia pitkoja. Leikkaa pitkoihin viisi viiltoa tasaisin välein. Jätä alaosastaan palat kiinni toisiinsa. Paina palat korvapuustin muotoon.
  5. Nostata pitkot.
  6. Voitele nousseet pitkot kananmunalla ja pursota pintaan raita mangotäytettä.
  7. Paista pitkot 200 °C:ssa noin 16 min.
  8. Koristele jäähtyneet pitkot pomadalla.
kpl
g
8.3 kg
271 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
271 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
271 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.