Panna cotta, jossa kaiken maun tuo mango-vaniljajogurtti ei melkein voisi enää olla helpompi vaihtoehto lounaan tai noutopöydän jälkiruokana. Toimii myös annoskipotettuna vitriinimyynnissä.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Panna cotta, jossa kaiken maun tuo mango-vaniljajogurtti ei melkein voisi enää olla helpompi vaihtoehto lounaan tai noutopöydän jälkiruokana. Toimii myös annoskipotettuna vitriinimyynnissä.
0.020 kg | liivatelehteä |
0.600 kg | |
0.300 kg | sokeria |
2.000 kg | |
Paahdettu mangopyre | |
---|---|
1.000 kg | mangokuutioita, pakaste |
0.200 kg | appelsiinimehutiivistettä |
0.050 kg | sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.