Mango-vanilja panna cotta

Valio Food Solutions

Mango-vanilja panna cotta

Ainekset25 annosta

0.020 kg
liivatelehteä
0.600 kg
0.300 kg
sokeria
2.000 kg

Paahdettu mangopyre

1.000 kg
0.200 kg
0.050 kg
sokeria

Ohje

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  2. Kuumenna kuohukerma ja sokeri kattilassa, mutta älä kiehauta.
  3. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita ne kuumennetun kerman joukkoon. Anna jäähtyä hetki.
  4. Sekoita kermaseos jogurttiin ja kaada tasaiseksi sekoitettu massa 1/2 GN-vuokaan.
  5. Anna jähmettyä kylmässä n. 3-4 h, tai yön yli.
  6. Paahdettu mangopyre

  7. Paahda jäisiä mangokuutioita 200 °C n. 10-15 min. Soseuta sokerin ja appelsiinitäysmehutiivisteen kanssa.
  8. Tarjoile mango-vanilja panna cotta paahdetun mangopyreen kera.
kpl
g
4.0 kg
138 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
138 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
68 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.