Mango-vanilja panna cotta

Mango-vanilja panna cotta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mango-vanilja panna cotta

Mango-vanilja panna cotta

Panna cotta, jossa kaiken maun tuo mango-vaniljajogurtti ei melkein voisi enää olla helpompi vaihtoehto lounaan tai noutopöydän jälkiruokana. Toimii myös annoskipotettuna vitriinimyynnissä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

0.020 kg
liivatelehteä
0.600 kg
0.300 kg
sokeria
2.000 kg

Paahdettu mangopyre

1.000 kg
mangokuutioita, pakaste
0.200 kg
appelsiinimehutiivistettä
0.050 kg
sokeria

Ohje

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  2. Kuumenna kuohukerma ja sokeri kattilassa, mutta älä kiehauta.
  3. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita ne kuumennetun kerman joukkoon. Anna jäähtyä hetki.
  4. Sekoita kermaseos jogurttiin ja kaada tasaiseksi sekoitettu massa 1/2 GN-vuokaan.
  5. Anna jähmettyä kylmässä n. 3-4 h, tai yön yli.
  6. Paahdettu mangopyre

  7. Paahda jäisiä mangokuutioita 200 °C n. 10-15 min. Soseuta sokerin ja appelsiinitäysmehutiivisteen kanssa.
  8. Tarjoile mango-vanilja panna cotta paahdetun mangopyreen kera.
kpl
g
4.0 kg
134 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
134 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.