Mango-vanilja panna cotta

Mango-vanilja panna cotta

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
138 kcal / 100g
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

  • Kuumenna kuohukerma ja sokeri kattilassa, mutta älä kiehauta.

  • Purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita ne kuumennetun kerman joukkoon. Anna jäähtyä hetki.

  • Sekoita kermaseos jogurttiin ja kaada tasaiseksi sekoitettu massa 1/2 GN-vuokaan.

  • Anna jähmettyä kylmässä n. 3-4 h, tai yön yli.

Paahdettu mangopyre
  • Paahda jäisiä mangokuutioita 200 °C n. 10-15 min. Soseuta sokerin ja appelsiinitäysmehutiivisteen kanssa.

  • Tarjoile mango-vanilja panna cotta paahdetun mangopyreen kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!