Mango-vispipuuro

Valio Food Solutions

Mango-vispipuuro

Vispipuuroon sopii erinomaisesti mangon tuoma makeus. Tarjoile sellaisenaan välipalana tai jälkiruokana vaniljakastikkeen kanssa. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset40 annosta

1.500 kg
vettä
1.000 kg
1.000 kg
0.400 kg
mannasuurimoita
0.250 kg
sokeria
0.000 kg

Ohje

  1. Kiehauta vesi, mangomehu ja mangokuutiot.
  2. Lisää mannasuurimot ja sokeri koko ajan sekoittaen. Keitä noin 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Jäähdytä. Vispaa kuohkeaksi.
  4. Tarjoile vaniljakastikkeen kera.
kpl
g
4.0 kg
78 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
78 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›