Mango-vispipuuro

Mango-vispipuuro

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
78 kcal / 100g
Vispipuuroon sopii erinomaisesti mangon tuoma makeus. Tarjoile sellaisenaan välipalana tai jälkiruokana vaniljakastikkeen kanssa. Resepti on kehitetty osaksi kouluruoan 70-vuotisjuhlaa vuonna 2018
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi, mangomehu ja mangokuutiot.

  • Lisää mannasuurimot ja sokeri koko ajan sekoittaen. Keitä noin 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.

  • Jäähdytä. Vispaa kuohkeaksi.

  • Tarjoile vaniljakastikkeen kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!