Mangobaba

Mangobaba

Teollisuus
232 kcal / 100g
Kesäinen leivos babapohjalla. Täytteenä Valio mangotäytettä. Vaahto valmistettu Viola-tuorejuustosta , cremè fraiche:sta, mangosta ja Valio vaniljakreemijauheesta. Koristeltuna Food Service mangokuutiolla
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
0,600 kg Valio Eila® voita
0,020 kg suolaa
1,000 kg vehnäjauhoja
0,700 kg kananmunia
0,200 kg Valio Leipomo appelsiinikuorihilloa
0,150 kg vettä
0,040 kg hiivaa
2,710 kg 65 kpl á 0,042 kg
Kostutussiirappi
0,500 kg sokeria
2,000 kg vettä
0,200 kg tummaa rommia
0,200 kg Valio Leipomo appelsiinikuorihilloa
2,900 kg 65 kpl á 0,045 kg
Täyte
1,000 kg mangososetta
0,400 kg Valio vaniljakreemijauhetta
0,125 kg sokeria
1,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
1,000 kg Valio crème fraîchea 28%
1,000 kg Valio mangotäytettä
4,525 kg 65 kpl á 0,070 kg
Koristeluun
0,500 kg mangokuutioita
0,200 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
0,100 kg suklaata
0,100 kg pistaasipähkinärouhetta
0,900 kg 65 kpl á 0,014 kg
11,035 kg 65 kpl á 0,170 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Sekoita voi, suola ja jauhot.

  • Sekoita kananmunat, appelsiinikuorihillo, vesi ja hiiva. Lisää voi-jauho seokseen.

  • Vaivaa taikinaksi.

  • Valmista taikina pari päivää aikaisemmin ja säilytä peitettynä kylmässä.

  • Pursota taikina pieniin kevyesti rasvattuihin babavuokiin.

  • Nostata.

  • Paista 200 °C:ssa kauniin kullankeltaisiksi.

  • Jäähdytä.

Kostutus
  • Keitä sokerista ja vedestä siirappi. Mausta rommilla ja appelsiinikuorihillolla.

  • Kostuta pohjat kuumassa sokeriliemessä upottamalle ne kokonaan siirappiin noin minuutiksi.

Täyte
  • Vaahdota crème fraiche ja kerma vaahdoksi.

  • Sekoita mangopyre, sokeri ja vanijakreemijauhe. Lisää kermavaahdon joukkoon.

Viimeistely
  • Pursota mangotäytettä keskelle. Pursota tähtityllalla mangovaahto päälle.

  • Hyytelöi mangopalat kirkaskuumahyytelöllä. Asettele mangovaahdon päälle.

  • Ripottele pistaasipähkinä rouhetta pinnalle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!