Mangobaba

Mangobaba
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mangobaba

Kesäinen leivos babapohjalla. Täytteenä Valio mango-appelsiini-limetäytettä. Vaahto valmistettu Viola-tuorejuustosta , cremè fraiche:sta, mangosta ja Valio vaniljakreemijauheesta. Koristeltuna Food Service mangokuutiolla

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset65 kpl

Taikina

0.600 kg
0.020 kg
suolaa
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.700 kg
kananmunia
0.200 kg
0.150 kg
vettä
0.040 kg
hiivaa
2.710 kg (65 kpl à 0.042 kg)

Kostutussiirappi

0.500 kg
sokeria
2.000 kg
vettä
0.200 kg
tummaa rommia
0.200 kg
2.900 kg (65 kpl à 0.045 kg)

Täyte

1.000 kg
mangososetta
0.400 kg
vaniljakreemijauhetta
0.125 kg
sokeria
1.000 kg
1.000 kg
1.000 kg
4.525 kg (65 kpl à 0.070 kg)

Koristeluun

0.500 kg
mangokuutioita
0.200 kg
0.100 kg
suklaata
0.100 kg
pistaasipähkinärouhetta
0.900 kg (65 kpl à 0.014 kg)
11.035 kg (65 kpl à 0.170 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita voi, suola ja jauhot.
  3. Sekoita kananmunat, appelsiinikuorihillo, vesi ja hiiva. Lisää voi-jauho seokseen.
  4. Vaivaa taikinaksi.
  5. Valmista taikina pari päivää aikaisemmin ja säilytä peitettynä kylmässä.
  6. Pursota taikina pieniin kevyesti rasvattuihin babavuokiin.
  7. Nostata.
  8. Paista 200 °C:ssa kauniin kullankeltaisiksi.
  9. Jäähdytä.
  10. Kostutus

  11. Keitä sokerista ja vedestä siirappi. Mausta rommilla ja appelsiinikuorihillolla.
  12. Kostuta pohjat kuumassa sokeriliemessä upottamalle ne kokonaan siirappiin noin minuutiksi.
  13. Täyte

  14. Vaahdota crème fraiche ja kerma vaahdoksi.
  15. Sekoita mangopyre, sokeri ja vanijakreemijauhe. Lisää kermavaahdon joukkoon.
  16. Viimeistely

  17. Pursota mango-appelsiini-limetäytettä keskelle. Pursota tähtityllalla mangovaahto päälle.
  18. Hyytelöi mangopalat kirkaskuumahyytelöllä. Asettele mangovaahdon päälle.
  19. Ripottele pistaasipähkinä rouhetta pinnalle.
kpl
g
11.1 kg
229 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
229 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.