Mangopaj

Valio Food Solutions

Mangopaj

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 kpl

Taikina

0.160 kg
0.090 kg
fariinisokeria
0.090 kg
sokeria
0.080 kg
kananmunia
0.220 kg
vehnäjauhoja
0.007 kg
leivinjauhetta
0.647 kg (2 kpl à 0.324 kg)

Tuorejuustotäyte

0.240 kg
0.060 kg
sokeria
0.003 kg
vaniljasokeria
0.024 kg
maissitärkkelystä
0.050 kg
kananmunia
0.040 kg
sitruunamehua
0.003 kg
raastettua sitruunankuorta
0.420 kg (2 kpl à 0.210 kg)

Mangokreemi

0.200 kg
0.100 kg
mangososetta
0.200 kg
0.500 kg (2 kpl à 0.250 kg)

Koristelu

0.500 kg
0.050 kg
tummaa suklaata
0.300 kg
0.008 kg
limetin kuori
0.858 kg (2 kpl à 0.429 kg)
2.425 kg (2 kpl à 1.213 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita voi ja sokerit.
  3. Lisää muna ja sekoita.
  4. Lisää jauhot ja leivinjauhe.
  5. Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
  6. Kauli kylmä taikina noin 5mm vahvuiseksi leivinpaperin päällä.
  7. Paina voideltu ø 18 cm:n kakkurengas taikinan päälle.
  8. Täyte

  9. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi massaksi.
  10. Pursota täyte taikinan päälle niin että reunaan jää noi 5 mm ilman täytettä.
  11. Peitä kakkurenkaat foliolla, jotta juustotäyte ei ruskistu ja kuoretu paistossa.
  12. Paista noin 25 min 180 °:ssa uunissa.
  13. Jäähdytä ja poista kakkurengas veitsellä irroittaen.
  14. Mangokreemi

  15. Vaahdota kreemin ainekset kuohkeaksi.
  16. Viimeistely

  17. Asettele mango palat juusto massan päälle.
  18. Hyytelöi kuumennetulla kirkaskuumahyytelöllä.
  19. Pursota pinnalle mangokreemiä
  20. Koristele suklaanapeilla ja limen kuori raasteella.
kpl
g
2.4 kg
259 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
259 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.