Mansikankukkawiener

Mansikankukkawiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mansikankukkawiener

Mansikankukkawiener

Ainekset80 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
4.015 kg (80 kpl à 0.050 kg)

Kaulintaan

1.500 kg
1.500 kg (80 kpl à 0.019 kg)

Täyte

0.960 kg
0.960 kg (80 kpl à 0.012 kg)

Pinnalle

1.200 kg
1.200 kg (80 kpl à 0.015 kg)

Koristeluun

1.900 kg
mansikoita
1.900 kg (80 kpl à 0.024 kg)

Pinnalle

0.640 kg
0.640 kg (80 kpl à 0.008 kg)
10.215 kg (80 kpl à 0.128 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia
  3. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Kauli levännyt wienertaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 15 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä nauhoille kerros mansikkamarmeladia. Rullaa nauhat.
  5. Leikkaa nauhat 20 g:n paloiksi. Aseta palat kapseliin 5 kpl/kapseli siten, että muodostuu kukka. Nostata wienerit.
  6. Voitele wienerit kananmunalla ja pursota keskelle vaniljakreemitäytettä.
    Voitele wienerit kananmunalla ja pursota keskelle vaniljakreemitäytettä.
    Voitele wienerit kananmunalla ja pursota keskelle vaniljakreemitäytettä.
  7. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa n. 12 min. Koristele wienerit mansikoilla ja kirkaskuumahyytelöllä.
kpl
g
10.3 kg
267 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
267 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
267 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.