Mansikka-appelsiinikiisseli

Mansikka-appelsiinikiisseli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mansikka-appelsiinikiisseli

Mansikka-appelsiinikiisseli

Ainekset14 annosta

0.800 kg
vettä
0.500 kg
0.140 kg
appelsiinimarmeladia
0.128 kg
sokeria
0.001 kg
suolaa
0.053 kg
perunajauhoja

Tarjoiluun

0.300 kg
0.012 kg
sokeria
0.006 kg
vaniljasokeria
0.005 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Kuumenna paksupohjaisessa kattilassa vesi, mansikat, appelsiinimarmeladi, sokeri ja suola. Sekoita perunajauhot pieneen määrään vettä ja suurusta kiisseli. Anna kiehahtaa.
  2. Vaahdota kerma ja mausta sokereilla sekä hienonnetulla basilikalla. Tarjoa basilikavaahtoa jäähdytetyn kiisselin kanssa
kpl
g
1.9 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.