Siirry sisältöön
Mansikka-jogurttimousse

Mansikka-jogurttimousse

Mansikka-jogurttimousse

Ainekset


Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä kermaan ruokajogurtti ja sokerit. Annostele kulhoihin tai laseihin kerroksittain jogurtti-kermaseosta ja viipaloituja mansikoita.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 168 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 14,2 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Kalsium 68,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 14,4 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search