Mansikka-jogurttimousse

Valio Food Solutions

Mansikka-jogurttimousse

Ainekset10 annosta

0.200 kg
0.400 kg
0.085 kg
sokeria
0.012 kg
vaniljasokeria
0.285 kg
tuoreita mansikoita tai muita tuoreita marjoja

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Yhdistä kermaan ruokajogurtti ja sokerit. Annostele kulhoihin tai laseihin kerroksittain jogurtti-kermaseosta ja viipaloituja mansikoita.
kpl
g
1.0 kg
169 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
169 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›