Mansikka-jogurttipulla

Valio Food Solutions

Mansikka-jogurttipulla

Ainekset60 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.925 kg (60 kpl á 0.082 kg)

Mansikkatäyte

1.080 kg
1.080 kg (60 kpl á 0.018 kg)

Jogurttitäyte

1.000 kg
0.250 kg
1.250 kg (60 kpl á 0.021 kg)

Voiteluun

0.060 kg
kananmunaa
0.060 kg (60 kpl á 0.001 kg)

Pinnalle

0.060 kg
mantelirouhetta
0.060 kg (60 kpl á 0.001 kg)
7.375 kg (60 kpl á 0.123 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Leikkaa nauhojen yläreunaan kuvio omenaleivostrissalla. Voitele reuna munalla.
  4. Valmista jogurttitäyte sekoittamalla jogurtin joukkoon vaniljakreemijauhe. anna seoksen vetäytyä 15 minuuttia. Pursota nauhoille raidat mansikkatäytettä ja jogurttitäytettä. Taita taikinan reunat täytteen päälle.
  5. Leikkaa nauhat 10 cm:n paloiksi. Nostata pullat
  6. Voitele pullat munalla ja ripottele pinnalle mantelirouhetta.
  7. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.
kpl
g
7.4 kg
262 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
262 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
262 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.