Mansikka kookosmarengit

Mansikka kookosmarengit
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mansikka kookosmarengit

Mansikka kookosmarengit

Ainekset15 annosta

Pohjat

0.120 kg
valkuaista
0.213 kg
sokeria
0.005 kg
valkoviinietikkaa
0.005 kg
maissitärkkelystä (Maizena)
0.004 kg
vaniljasokeria

Täyte

0.050 kg
0.200 kg
0.100 kg
sokeria
0.250 kg
0.100 kg
kookoshiutaleita

Ohje

  1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeria vähitellen, vatkaa koko ajan. Kun seos on kiiltävää ja kuohkeaa, lisää viinietikka, maissitärkkelysjauho siivilän läpi sekä vaniljasokeri.
  2. Pursota seosta leivinpaperin päälle pyöreiksi pohjiksi (halkaisija n. 8 cm). Pursota reunat korkeammiksi syntyy "kuppeja". Pursottimen sijasta voit käyttää lusikkaa. Paista 100 asteessa n. 1 tunti 15 min.
  3. Valmis marenki on päältä rapeaa, oljenväristä ja sisältä pehmeän vaahtomaista. Nostele jäähtyneet marengit vadille.
  4. Vaahdota kerma ja notkista tuorejuusto sokerin kanssa. Lisää kermavaahto tuorejuuston joukkoon. Levitä seos marenkikuppeihin. Lisää mansikat ja kookoshiutaleet.
kpl
g
0.8 kg
256 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
256 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.