Siirry sisältöön
Mansikka kookosmarengit

Mansikka kookosmarengit

Mansikka kookosmarengit

Ainekset

Pohjat

  • 0,120 kg valkuaista
  • 0,213 kg sokeria
  • 0,005 kg valkoviinietikkaa
  • 0,005 kg maissitärkkelystä (Maizena)
  • 0,004 kg vaniljasokeria

Täyte


Ohje

  1. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sokeria vähitellen, vatkaa koko ajan. Kun seos on kiiltävää ja kuohkeaa, lisää viinietikka, maissitärkkelysjauho siivilän läpi sekä vaniljasokeri.
  2. Pursota seosta leivinpaperin päälle pyöreiksi pohjiksi (halkaisija n. 8 cm). Pursota reunat korkeammiksi syntyy "kuppeja". Pursottimen sijasta voit käyttää lusikkaa. Paista 100 asteessa n. 1 tunti 15 min.
  3. Valmis marenki on päältä rapeaa, oljenväristä ja sisältä pehmeän vaahtomaista. Nostele jäähtyneet marengit vadille.
  4. Vaahdota kerma ja notkista tuorejuusto sokerin kanssa. Lisää kermavaahto tuorejuuston joukkoon. Levitä seos marenkikuppeihin. Lisää mansikat ja kookoshiutaleet.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 178 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 23,9 g
Rasva 7,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,2 g
Kalsium 4,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 388 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 52 g
Rasva 16,3 g
Tyydyttynyt rasva 12,4 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search