Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto

Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto

Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.500 kg
0.120 kg
sokeria
0.024 kg
tequilaa

Basilikavaahto

0.150 kg
0.200 kg
0.010 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Lisäksi

0.050 kg
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Soseuta kaikki keiton ainekset keskenään.
  2. Basilikavaahto

  3. Vaahdota kaikki aineet keskenään.
  4. Lisää vaahto keiton päälle ja viimeistele siirapilla
kpl
g
2.1 kg
131 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
131 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
131 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.