Siirry sisältöön
Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto

Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto

Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto

Ainekset

Basilikavaahto

Lisäksi

  • 0,050 kg vaahterasiirappia

Ohje

  1. Soseuta kaikki keiton ainekset keskenään.

Basilikavaahto

  1. Vaahdota kaikki aineet keskenään.
  2. Lisää vaahto keiton päälle ja viimeistele siirapilla

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 270 kcal
Proteiini 1,2 g
Hiilihydraatti 31 g
Rasva 14,1 g
Tyydyttynyt rasva 8,2 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0 g
Kalsium 29,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 15,1 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search