Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto

Valio Food Solutions

Mansikka-margaritakeitto ja basilikavaahto

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.500 kg
0.120 kg
sokeria
0.024 kg
tequilaa

Basilikavaahto

0.150 kg
0.200 kg
0.010 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Lisäksi

0.050 kg
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Soseuta kaikki keiton ainekset keskenään.
  2. Basilikavaahto

  3. Vaahdota kaikki aineet keskenään.
  4. Lisää vaahto keiton päälle ja viimeistele siirapilla
kpl
g
2.1 kg
131 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
131 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
131 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›