Mansikka-raparperijogurttikakku

Valio Food Solutions

Mansikka-raparperijogurttikakku

Ainekset8 kpl

Pohja

0.500 kg
0.500 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
0.500 kg
vehnäjauhoja
0.013 kg
leivinjauhetta
2.013 kg (8 kpl à 0.252 kg)

Täyte

0.700 kg
0.500 kg
1.200 kg (8 kpl à 0.150 kg)

Jogurttihyydyke

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.040 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
1.940 kg (8 kpl à 0.243 kg)
5.153 kg (8 kpl à 0.644 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Annostele massa Ø16 cm:n kakkurenkaisiin. Pursota massan pinnalle mansikkatäytettä kaksi rengasta. Ripottele pinnalle raparperipalat. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  3. Valmista jogurttihyydyke. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita hyydyke jäähtyneiden pohjien päälle kakkurengas täyteen. Hyydytä kakut kylmiössä vähintään kaksi tuntia. Poista kakkurenkaat ja koristele kakut haluamallasi tavalla.
kpl
g
5.0 kg
268 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
268 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
65 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
268 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
65 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›