Mansikka-raparperijogurttikakku

Mansikka-raparperijogurttikakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mansikka-raparperijogurttikakku

Mansikka-raparperijogurttikakku

Ainekset8 kpl

Pohja

0.500 kg
0.500 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
0.500 kg
vehnäjauhoja
0.013 kg
leivinjauhetta
2.013 kg (8 kpl à 0.252 kg)

Täyte

0.700 kg
0.400 kg
raparperipaloja
1.100 kg (8 kpl à 0.138 kg)

Jogurttihyydyke

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.040 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
1.940 kg (8 kpl à 0.243 kg)
5.053 kg (8 kpl à 0.632 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Annostele massa Ø16 cm:n kakkurenkaisiin. Pursota massan pinnalle mansikkatäytettä kaksi rengasta. Ripottele pinnalle raparperipalat. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  3. Valmista jogurttihyydyke. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita hyydyke jäähtyneiden pohjien päälle kakkurengas täyteen. Hyydytä kakut kylmiössä vähintään kaksi tuntia. Poista kakkurenkaat ja koristele kakut haluamallasi tavalla.
kpl
g
5.0 kg
273 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
273 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.