Mansikka-raparperijogurttikakku

Mansikka-raparperijogurttikakku

Teollisuus
268 kcal / 100g
Tehnyt
Tapio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,500 kg Valio Eila® voita
0,500 kg sokeria
0,500 kg kananmunia
0,500 kg vehnäjauhoja
0,013 kg leivinjauhetta
2,013 kg 8 kpl á 0,252 kg
Täyte
0,700 kg Valio mansikkatäyte runsasta
0,500 kg Food Service raparperipaloja
1,200 kg 8 kpl á 0,150 kg
Jogurttihyydyke
1,000 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,300 kg sokeria
0,040 kg liivatelehteä
0,100 kg vettä
0,500 kg Valio vispikermaa laktoositon
1,940 kg 8 kpl á 0,243 kg
5,153 kg 8 kpl á 0,644 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

  • Annostele massa Ø16 cm:n kakkurenkaisiin. Pursota massan pinnalle mansikkatäytettä kaksi rengasta. Ripottele pinnalle raparperipalat. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

  • Valmista jogurttihyydyke. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita hyydyke jäähtyneiden pohjien päälle kakkurengas täyteen. Hyydytä kakut kylmiössä vähintään kaksi tuntia. Poista kakkurenkaat ja koristele kakut haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!