Mansikka-raparperijogurttileivos

Mansikka-raparperijogurttileivos

Teollisuus
278 kcal / 100g
Tehnyt
Tapio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,500 kg Valio Eila® voita
0,500 kg sokeria
0,500 kg kananmunia
0,500 kg vehnäjauhoja
0,013 kg leivinjauhetta
2,013 kg 60 kpl á 0,034 kg
Täyte
0,520 kg Valio mansikkatäyte runsasta
0,370 kg Food Service raparperipaloja
0,890 kg 60 kpl á 0,015 kg
Jogurttihyydyke
1,000 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,300 kg sokeria
0,040 kg liivatelehteä
0,100 kg vettä
0,500 kg Valio vispikermaa laktoositon
1,940 kg 60 kpl á 0,032 kg
4,843 kg 60 kpl á 0,081 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

  • Annostele massa Runebergintorttuvuokiin. Pursota massan pinnalle mansikkatäytettä. Ripottele pinnalle raparperipalat. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia.

  • Valmista jogurttihyydyke. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita hyydyke jäähtyneiden pohjien päälle vuoka täyteen. Hyydytä leivokset kylmiössä vähintään kaksi tuntia. Poista vuokat ja koristele leivokset haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!