Mansikka-raparperijogurttileivos

Mansikka-raparperijogurttileivos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mansikka-raparperijogurttileivos

Mansikka-raparperijogurttileivos

Ainekset60 kpl

Pohja

0.500 kg
0.500 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
0.500 kg
vehnäjauhoja
0.013 kg
leivinjauhetta
2.013 kg (60 kpl à 0.034 kg)

Täyte

0.520 kg
0.296 kg
raparperipaloja
0.816 kg (60 kpl à 0.014 kg)

Jogurttihyydyke

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.040 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
1.940 kg (60 kpl à 0.032 kg)
4.769 kg (60 kpl à 0.079 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Annostele massa Runebergintorttuvuokiin. Pursota massan pinnalle mansikkatäytettä. Ripottele pinnalle raparperipalat. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia.
  3. Valmista jogurttihyydyke. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita hyydyke jäähtyneiden pohjien päälle vuoka täyteen. Hyydytä leivokset kylmiössä vähintään kaksi tuntia. Poista vuokat ja koristele leivokset haluamallasi tavalla.
kpl
g
4,680.0 kg
282 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
282 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.