Mansikkacroissant

Mansikkacroissant
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mansikkacroissant

Mansikkacroissant

Kesä ja tuoreet mansikat, sekä rapean tuore croissant ovat takuulla kesän paras leivonnais-elämys. Maistuu kyllä takuulla ympäri vuoden, sillä mansikoita saa joka tukusta. Täyte valmistuu Valio vispikermasta ja Valio mansikkatäyte runsaasta. Helppo ja herkullinen leivonnainen täydentämään vitriini tarjontaa.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 kpl

0.700 kg
0.700 kg (10 kpl à 0.070 kg)

Täytteet

0.500 kg
0.150 kg
0.650 kg (10 kpl à 0.065 kg)

Koristeluun

0.190 kg
tuoreita mansikoita
0.190 kg (10 kpl à 0.019 kg)
1.540 kg (10 kpl à 0.154 kg)

Ohje

  1. Paista croissantit.
  2. Halkaise jäähtyneet croissantit.
  3. Vaahdota kerma ja mausta mansikkatäytteellä.
  4. Pursota täyte croissantin väliin ja koristele mansikoilla.
kpl
g
1.0 kg
311 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
311 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
311 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.