Mansikkajuustokakku ja basilikakermaa

Valio Food Solutions

Mansikkajuustokakku ja basilikakermaa

Ainekset40 annosta

Pohja

0.700 kg
suklaa-cookiekeksejä
0.200 kg

Täyte

0.015 kg
liivatelehtiä
0.500 kg
0.600 kg
0.250 kg
sokeria
0.500 kg
0.050 kg
sitruunamehua

Basilikakerma

0.015 kg
basilikan lehtiä
0.200 kg
0.010 kg
sokeria

Koristeluun

0.000 kg
mansikkaa lohkoina

Ohje

  1. Pohja

  2. Rouhi keksit kutterissa hienoksi ja sulata voi. Yhdistä keksirouhe ja voi. Painele seos kevyesti 1/1 45 mm GN-vuoan pohjalle.
  3. Täyte

  4. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  5. Vaahdota vaniljakastike ja notkista tuorejuusto. Sulata ja soseuta mansikat. Yhdistä vaniljavaahtoon tuorejuusto, sokeri ja mansikkasose.
  6. Kuumenna sitruunamehu ja sulata siihen liivatelehdet. Kaada seos vaahdon joukkoon hyvin sekoittaen.
  7. Levitä täyte keksipohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Anna hyytyä kylmässä yön yli. Leikkaa n. 40 palaan.
  8. Basilikakerma

  9. Hienonna basilikanlehdet esim. sauvasekoittimella. Vaahdota vispikerma ja mausta hienonnetulla basilikalla ja sokerilla. Käytä basilikakerma kakun koristeluun ja viimeistele kakku tuoreilla mansikoilla.
kpl
g
3.0 kg
310 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
310 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
310 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›