Siirry sisältöön
Mansikkakakku

Mansikkakakku

Mansikkakakku

Ainekset

Pohja

Kostutukseen

  • 0,400 kg vettä
  • 0,050 kg sokeria

Täytteet

Koristeluun


Ohje

  1. Kostuta vetopohjat sokerivedellä. Täytä kakku kermavaahdolla ja mansikkahillolla 3 kerrosta.
  2. Leikkaa kakku 12:sta osaan. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta krokanttistroisselilla. Laita kakkujen pinnalle mansikoita ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä. Koristele kakut kermavaahdolla.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1362 kcal
Proteiini 16,1 g
Hiilihydraatti 163,4 g
Rasva 69,4 g
Tyydyttynyt rasva 37,2 g
Ravintokuitu 8,5 g
Suola 0,9 g
Kalsium 100,2 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 218 kcal
Proteiini 2,6 g
Hiilihydraatti 26,1 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,9 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search