Mansikkakakku

Valio Food Solutions

Mansikkakakku

Ainekset12 kpl

Pohja

1.720 kg
1.720 kg (12 kpl à 0.143 kg)

Kostutukseen

0.400 kg
vettä
0.050 kg
sokeria
0.450 kg (12 kpl à 0.038 kg)

Täytteet

1.500 kg
1.200 kg
2.700 kg (12 kpl à 0.225 kg)

Koristeluun

0.720 kg
1.200 kg
0.240 kg
krokanttistroisselia
0.480 kg
2.640 kg (12 kpl à 0.220 kg)
7.510 kg (12 kpl à 0.626 kg)

Ohje

  1. Kostuta vetopohjat sokerivedellä. Täytä kakku kermavaahdolla ja mansikkahillolla 3 kerrosta.
  2. Leikkaa kakku 12:sta osaan. Reunusta kakut kermavaahdolla ja muruta krokanttistroisselilla. Laita kakkujen pinnalle mansikoita ja sivele pinnalle kirkaskuumahyytelöä. Koristele kakut kermavaahdolla.
kpl
g
7.1 kg
237 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
237 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
237 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
16 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.