Mansikkakakku

Valio Food Solutions

Mansikkakakku

Mansikkakakku

Ainekset24 annosta

Ohje

  1. Kostuta vetopohja ja leikkaa kolmeen osaan. Vaahdota kerma ja sekoita maitorahka joukkoon yhdessä hillon kanssa. Jaa täyte väleihin ja pinnalle. Koristele tuoreilla mansikoilla
kpl
g
2.0 kg
237 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
237 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
237 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›