Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Mansikkakakku
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Mansikkakakku
Mansikkakakku
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
24 annosta
0.430 kg
Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon
Kostutukseen
0.200 kg
Valio Eila® maitojuomaa
Täyte
0.240 kg
Valio Leipomo mansikkapalahilloa
0.600 kg
Valio vispikermaa laktoositon
0.400 kg
Valio maitorahkaa laktoositon
Koristeluun
0.000 kg
tuoreita mansikoita
Ohje
Kostuta vetopohja ja leikkaa kolmeen osaan. Vaahdota kerma ja sekoita maitorahka joukkoon yhdessä hillon kanssa. Jaa täyte väleihin ja pinnalle. Koristele tuoreilla mansikoilla
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Laktoositon
237
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio vaalea vetopohja 430 g x 6 / 2,58 kg
Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
Valio mansikkapalahillo 12 kg leipomo
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Valio maitorahka 5 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
237 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
237 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›