Mansikkakermakakku

Mansikkakermakakku

Teollisuus
215 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Kakkupohja
1,500 kg kananmunia
1,100 kg sokeria
1,100 kg vehnäjauhoja
3,700 kg 8 kpl á 0,463 kg
Kasteluvesi
1,080 kg vettä
0,120 kg sokeria
1,200 kg 8 kpl á 0,150 kg
Täyte
1,600 kg Valio mansikkatäyte runsasta
1,600 kg 8 kpl á 0,200 kg
Täytteeksi ja pinnalle
3,200 kg Valio vispikermaa
3,200 kg 8 kpl á 0,400 kg
Pinnalle
2,508 kg mansikoita
2,508 kg 8 kpl á 0,314 kg
12,208 kg 8 kpl á 1,526 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.

  • Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja mansikkatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Laita kakun pinnalle kotimaisia mansikoita.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!