Mansikkakermakakku

Valio Food Solutions

Mansikkakermakakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 kpl

Kakkupohja

1.500 kg
kananmunia
1.100 kg
sokeria
1.100 kg
vehnäjauhoja
3.700 kg (8 kpl à 0.463 kg)

Kasteluvesi

1.080 kg
vettä
0.120 kg
sokeria
1.200 kg (8 kpl à 0.150 kg)

Täyte

1.600 kg
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)

Täytteeksi ja pinnalle

3.200 kg
3.200 kg (8 kpl à 0.400 kg)

Pinnalle

2.508 kg
mansikoita
2.508 kg (8 kpl à 0.314 kg)
12.208 kg (8 kpl à 1.526 kg)

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
  2. Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja mansikkatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Laita kakun pinnalle kotimaisia mansikoita.
kpl
g
12.3 kg
215 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
215 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
215 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›