Mansikkakermaleivos

Mansikkakermaleivos

Teollisuus
247 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
1,600 kg Valio Eila® voita
0,900 kg fariinisokeria
0,900 kg sokeria
0,800 kg kananmunia
2,200 kg vehnäjauhoja
0,070 kg leivinjauhetta
6,470 kg 120 kpl á 0,054 kg
Täyte
3,500 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
3,000 kg Valio mansikkatäyte runsasta
6,500 kg 120 kpl á 0,054 kg
Koristelu
3,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
1,500 kg Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
3,420 kg tuoreita mansikoita
1,000 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
8,920 kg 120 kpl á 0,074 kg
21,890 kg 120 kpl á 0,182 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Sekoita voi ja sokerit.

  • Lisää kananmuna ja sekoita.

  • Lisää jauhot ja leivinjauhe.

  • Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.

  • Kauli taikina 5mm paksuiseksi .

  • Ota ø 9 cm:n muotilla aihioita voideltuihin renkaisiin.

  • Pursota vanilja-tuorejuustotäytettä pohjien päälle.

  • Paista 180°C:ssa noin 12 min.

Täyttäminen ja koristelu
  • Pursota mansikkatäyte pohjan päälle.

  • Pilko mansikat ja asettele täytteen päälle.

  • Pensselöi mansikat kuumennetulla kirkaskuumahyytelöllä.

  • Vaahdota kerma ja vanilja-tuorejuustotäyte.

  • Pursota iso ruusuke täytettä pinnalle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!