Mansikkakermaleivos

Valio Food Solutions

Mansikkakermaleivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset120 kpl

Pohja

1.600 kg
0.900 kg
fariinisokeria
0.900 kg
sokeria
0.800 kg
kananmunia
2.200 kg
vehnäjauhoja
0.070 kg
leivinjauhetta
6.470 kg (120 kpl á 0.054 kg)

Täyte

3.500 kg
Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
3.000 kg
6.500 kg (120 kpl á 0.054 kg)

Koristelu

3.000 kg
1.500 kg
Valio vanilja-tuorejuustotäytettä
3.420 kg
tuoreita mansikoita
1.000 kg
8.920 kg (120 kpl á 0.074 kg)
21.890 kg (120 kpl á 0.182 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita voi ja sokerit.
  3. Lisää kananmuna ja sekoita.
  4. Lisää jauhot ja leivinjauhe.
  5. Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
  6. Kauli taikina 5mm paksuiseksi .
  7. Ota ø 9 cm:n muotilla aihioita voideltuihin renkaisiin.
  8. Pursota vanilja-tuorejuustotäytettä pohjien päälle.
  9. Paista 180°C:ssa noin 12 min.
  10. Täyttäminen ja koristelu

  11. Pursota mansikkatäyte pohjan päälle.
  12. Pilko mansikat ja asettele täytteen päälle.
  13. Pensselöi mansikat kuumennetulla kirkaskuumahyytelöllä.
  14. Vaahdota kerma ja vanilja-tuorejuustotäyte.
  15. Pursota iso ruusuke täytettä pinnalle.
kpl
g
21.6 kg
247 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
247 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
247 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
71 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.