Mansikkamacaronsleivos

Mansikkamacaronsleivos
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mansikkamacaronsleivos

Mansikkamacaronsleivos

Mansikoilla ja mansikkakreemillä täytetty leivos jossa hauska vastavärien leikki toimii tehokkaasti.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset70 kpl

Pohja

1.000 kg
mantelijauhetta
1.000 kg
tomusokeria
0.400 kg
valkuaista
0.000 kg
vihreää karamelliväriä
0.200 kg
vettä
1.000 kg
sokeria
0.400 kg
valkuaista
4.000 kg (70 kpl à 0.057 kg)

Täyte

1.000 kg
0.800 kg
0.600 kg
0.400 kg
2.800 kg (70 kpl à 0.040 kg)

Koristeluun

1.710 kg
tuoreita mansikoita
1.710 kg (70 kpl à 0.024 kg)
8.510 kg (70 kpl à 0.122 kg)

Ohje

  1. Macaronspohja

  2. Sekoita tomusokeri, mantelijauhe ja elintarvikeväri. Jauha kutterissa hienoksi.
  3. Sekoita joukkoon valkuaiset. Anna turvota noin 10 min.
  4. Laita toiseen pataan valkuaiset ja vaahdota rakenne löysäksi vaahdoksi
  5. Keitä sokeri ja vesi 120°C:een ja lisää ohuena nauhana valkuaisvaahtoon samalla vatkaten. Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
  6. Yhdistä marenkivaahto manteliseokseen kolmessa erässä.
  7. Sekoita massaa sen verran että siitä tulee kiiltävää ja pursotus jälki katoaa.
  8. Pursota massa leivinpaperille n. 5 cm ø pohjiksi.
  9. Anna kuivua noin 20 min. huoneenlämmössä.
  10. Paista pohjat 150°C:ssa noin 15 min.
  11. Täyte

  12. Vaahdota voi, mansikkamarmeladi ja vaniljakreemi.
  13. Viimeistely

  14. Pursota täyte pohjan päälle ja keskelle mansikkatäyte runsas.
  15. Asettele mansikat reunoille ja laita toinen pohja kanneksi.
kpl
g
7,700.0 kg
276 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
276 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.