Mansikkamarenkikakku

Valio Food Solutions

Mansikkamarenkikakku

Ainekset6 kpl

Kakkupohja

0.667 kg
kananmunia
0.525 kg
sokeria
0.525 kg
vehnäjauhoja
1.717 kg (6 kpl á 0.286 kg)

Kasteluvesi

1.080 kg
vettä
0.120 kg
sokeria
1.200 kg (6 kpl á 0.200 kg)

Täyte

0.720 kg
0.720 kg (6 kpl á 0.120 kg)

Rahkatäyte

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.100 kg
vettä
0.035 kg
liivatelehtiä
0.500 kg
1.935 kg (6 kpl á 0.323 kg)

Pintaan

0.760 kg
0.760 kg
1.520 kg (6 kpl á 0.253 kg)

Pinnalle

0.420 kg
marenkia rouhittuna
0.420 kg (6 kpl á 0.070 kg)
7.512 kg (6 kpl á 1.252 kg)

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Vaahdota munat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa n. 30 min.
  2. Leikkaa jäähtyneet kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta sokerivedellä. Levitä alimpaan kerrokseen mansikkahilloa. Laita pohja päälle.
  3. Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita täyte kakkujen toiseen väliin tasaiseksi kerrokseksi. Laita pohja päälle. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 h.
  4. Valmista pintakuorrute. Sekoita kermavaahdon joukkoon vaniljakreemitäyte. Kuorruta kakut
  5. Päällystä kakut marenkirouheella. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
6.1 kg
212 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
212 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
212 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.