Mansikkamuroleivos

Valio Food Solutions

Mansikkamuroleivos

Ainekset120 kpl

Murotaikina

1.200 kg
0.900 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.020 kg
leivinjauhetta
1.800 kg
vehnäjauhoja
4.220 kg (120 kpl á 0.035 kg)

Täyte

4.800 kg
4.800 kg (120 kpl á 0.040 kg)
9.020 kg (120 kpl á 0.075 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Vuoraa taikinalla Al-folikapselit. Pursota mansikkatäytettä kuppeihin. Ripottele mansikkatäytteen pinnalle karkeaksi raastettua murotaikinaa.
  4. Paista leivokset 180 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Sirottele pinnalle tomusokeria.
kpl
g
9.0 kg
303 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
303 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
303 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.