Mansikkaraparperihyve

Mansikkaraparperihyve
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mansikkaraparperihyve

Mansikkaraparperihyve

Ainekset70 kpl

Murotaikina

0.600 kg
0.450 kg
sokeria
0.150 kg
kananmunia
0.010 kg
leivinjauhetta
0.900 kg
vehnäjauhoja
2.110 kg (70 kpl à 0.030 kg)

Täyte

1.400 kg
Valio mansikka-raparperitäytettä
1.400 kg (70 kpl à 0.020 kg)

Vaniljakreemi

1.120 kg
vettä
0.480 kg
0.530 kg
2.130 kg (70 kpl à 0.030 kg)

Marenki

0.245 kg
valkuaisia
0.490 kg
sokeria
0.140 kg
vettä
0.875 kg (70 kpl à 0.013 kg)
6.515 kg (70 kpl à 0.093 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Vuoraa murotaikinalla Ø 8 cm:n bebevuoat. Pursota murotaikinan päälle mansikkaraparperitäytettä.
  4. Valmista vaniljakreemi. Sekoita vesi ja kerma. Sekoita joukkoon vaniljakreemijauhe .Anna tekeytyä 15 minuuttia. Sekoita kreemi tasaiseksi. Pursota kreemi mansikka-raparperitäytteen päälle.
  5. Paista vuoat 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  6. Valmista marenki. Sekoita sokeri veteen ja keitä seos 120 asteiseksi. Vaahdota valkuaiset ja kaada kuuma sokerivesi nauhana valkuaisvaahtoon koko ajan vispaten. Vispaa vaahtoa, kunnes se on jäähtynyt.
  7. Pursota marenki leivosten pinnalle ja viimeistele puhalluslampulla.
kpl
g
6.3 kg
306 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
306 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
306 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.