Manteli-appelsiinipikkuleipä

Manteli-appelsiinipikkuleipä

Teollisuus
472 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
0,750 kg Valio Eila® voita
1,000 kg vehnäjauhoja
2,000 kg sokeria
0,070 kg vaniljasokeria
1,500 kg mantelirouhetta
1,500 kg kuorittuja manteleita paloiteltuna
0,500 kg Valio Leipomo appelsiinikuorihilloa
0,750 kg kananmunia
8,070 kg 300 kpl á 0,027 kg
8,070 kg 300 kpl á 0,027 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita kaikki ainekset sekaisin tasaiseksi taikinaksi.

  • Muotoile taikina ø 3 cm:n pötköiksi ja anna kovettua kylmässä.

  • Paista pötköt 180° n 15 min.

  • Leikkaa paistetut pötköt 1 cm:n viipaleiksi.

  • Asettele viipaleet pelleille.

  • Paista 180°:ssa n 15 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!