Manteli-marenkipohja

Valio Food Solutions

Manteli-marenkipohja

Ainekset1 annos

0.600 kg
valkuaista
0.750 kg
tomusokeria
0.750 kg
mantelijauhetta
0.100 kg
vehnäjauhoja
2.200 kg (1 kpl à 2.200 kg)
2.200 kg (1 kpl à 2.200 kg)

Ohje

  1. Vispaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon varovasti mantelijauho ja vehnäjauhot.
  2. Pursota massasta haluamasi kokoisia/mallisia pohjia leivinpaperin päälle. Paista pohjat 150 asteisessa uunissa noin puoli tuntia, kunnes ne ovat kuivia ja rapeita.
kpl
g
2.2 kg
373 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
373 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
373 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,1 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.