Makeampi versio perinteisestä croissantista. Vadelmatäyte ja mantelimassa tekee sisuksesta mehevän. Koristelu kruunaa croissantin ja tekee siitä vastustamattoman.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Makeampi versio perinteisestä croissantista. Vadelmatäyte ja mantelimassa tekee sisuksesta mehevän. Koristelu kruunaa croissantin ja tekee siitä vastustamattoman.
Croissanttaikina | |
---|---|
1.000 kg | vettä |
0.075 kg | |
0.040 kg | suolaa |
0.200 kg | sokeria |
0.150 kg | hiivaa |
0.100 kg | |
1.700 kg | vehnäjauhoja |
1.200 kg | |
4.465 kg (60 kpl à 0.074 kg) | |
Täyte | |
0.700 kg | |
0.400 kg | mantelimassaa |
1.100 kg (60 kpl à 0.018 kg) | |
Voiteluun | |
0.089 kg | kananmunaa |
0.089 kg (60 kpl à 0.001 kg) | |
Paiston jälkeen | |
0.150 kg | tomusokeria |
0.030 kg | vettä |
0.001 kg | punaista elintarvikeväriä |
0.100 kg | pakastekuivattua vadelmaa |
0.281 kg (60 kpl à 0.005 kg) | |
5.935 kg (60 kpl à 0.099 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.