Mantelicroissant

Mantelicroissant
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Mantelicroissant

Mantelicroissant

Täyte ja kuorrute valmistuvat kädenkäänteessä kahdesta aineksesta: Valio vanilja-tuorejuustotäytteestä ja mantelimassasta. Kontrastia luot täytteeseen lisäämällä Valio appelsiinitäytettä raidan sisään. Tämä leivonnainen on hävikin hallinta tuote, sillä tässä vähän kuivahtaneet croissantit ovat jopa parempia.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 kpl

0.700 kg
pakaste croissantteja
0.700 kg (10 kpl à 0.070 kg)

Kostutus

0.150 kg
0.150 kg (10 kpl à 0.015 kg)

Täytteet ja kuorrute

0.200 kg
0.400 kg
mantelimassaa
1.000 kg
1.600 kg (10 kpl à 0.160 kg)

Pinnalle

0.250 kg
mantelilastuja
0.250 kg (10 kpl à 0.025 kg)
2.700 kg (10 kpl à 0.270 kg)

Ohje

  1. Paista croissantit. Voit käyttää myös edelliseltä päivältä jääneitä croissantteja.
  2. Halkaise jäähtyneet croissantit.
  3. Kostuta pinta maidolla.
  4. Pursota croissant pohjalle vanilja-tuorejuustotäytteestä ja mantelimassasta sekoitettua täytettä. Lisäksi appelsiinikuorihilloa pinnalle.
  5. Laita kansi päälle ja pursota pinnalle raita mantelitäytettä ja dippaa mantelilastuihin.
  6. Paista croissantteja 220°C:ssa uunissa vielä 7 min.
kpl
g
1.0 kg
267 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
267 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
267 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.