Mantelikalaa ja punajuuripestoa

Mantelikalaa ja punajuuripestoa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Mantelikalaa ja punajuuripestoa

Mantelikalaa ja punajuuripestoa

Ainekset10 annosta

1.600 kg
0.300 kg
Valio punajuurisuikaleita
0.015 kg
sitruunamehua
0.100 kg
vettä
0.100 kg
parmesaania
0.075 kg
auringonkukansiemeniä
0.007 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.128 kg
oliiviöljyä
0.200 kg
0.010 kg
hienonnettua basilikaa
0.003 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Kypsennä kala pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hauduta punajuurisuikaleet pehmeiksi vesi-sitruunamehuseoksessa. Paahda auringonkukansiemenet. Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja hienonnna tasaiseksi massaksi. Sopii myös uuniperunan täytteeksi.
kpl
g
2.4 kg
210 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
210 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
210 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.