Mantelileipä

Valio Food Solutions

Mantelileipä

Ainekset1 annos

Massa

2.000 kg
1.600 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.050 kg
ruokasoodaa
2.200 kg
vehnäjauhoja
6.150 kg (1 kpl à 6.150 kg)

Voiteluun

0.150 kg
kananmunia
0.150 kg (1 kpl à 0.150 kg)

Pinnalle

1.000 kg
mantelirouhetta
1.000 kg (1 kpl à 1.000 kg)
7.300 kg (1 kpl à 7.300 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon sooda ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelirouhetta. Stanssaa haluamasi mallisiksi pikkuleiviksi.
  3. Paista pikkuleivät 180 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.
kpl
g
7.3 kg
489 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
489 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
489 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
30 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
47 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›