Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Marenkipohjat
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Marenkipohjat
Marenkipohjat
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
1 annos
0.400 kg
valkuaisia
0.750 kg
sokeria
1.150 kg (1 kpl à 1.150 kg)
1.150 kg (1 kpl à 1.150 kg)
Ohje
Sekoita valkuaiset ja sokeri keskenään. Lämmitä seos vesihauteessa 40-asteiseksi.
Vispaa seos kovaksi vaahdoksi.
Pursota massasta joko pieniä marenkeja tai haluamasi kokoisia/mallisia pohjia leivinpaperin päälle.
Kuivata marengit 100-asteisessa uunissa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.2 kg
281
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Ravintosisältö annoksessa
Energia
281 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
65 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
281 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
65 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›