Siirry sisältöön
Marenkipohjat

Marenkipohjat

Marenkipohjat

Ainekset

  • 0,400 kg valkuaisia
  • 0,750 kg sokeria

Ohje

  1. Sekoita valkuaiset ja sokeri keskenään. Lämmitä seos vesihauteessa 40-asteiseksi.
  2. Vispaa seos kovaksi vaahdoksi.
  3. Pursota massasta joko pieniä marenkeja tai haluamasi kokoisia/mallisia pohjia leivinpaperin päälle.
  4. Kuivata marengit 100-asteisessa uunissa.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 3227 kcal
Proteiini 43,1 g
Hiilihydraatti 750,8 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,5 g
Kalsium 23 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 281 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 65,3 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search