Marenkipohjat

Marenkipohjat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Marenkipohjat

Marenkipohjat

Ainekset1 annos

0.400 kg
valkuaisia
0.750 kg
sokeria
1.150 kg (1 kpl à 1.150 kg)
1.150 kg (1 kpl à 1.150 kg)

Ohje

  1. Sekoita valkuaiset ja sokeri keskenään. Lämmitä seos vesihauteessa 40-asteiseksi.
  2. Vispaa seos kovaksi vaahdoksi.
  3. Pursota massasta joko pieniä marenkeja tai haluamasi kokoisia/mallisia pohjia leivinpaperin päälle.
  4. Kuivata marengit 100-asteisessa uunissa.
kpl
g
1.2 kg
281 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
281 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
65 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
281 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
65 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.