Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Marianneruudut
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Marianneruudut
Marianneruudut
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
36 palaa
0.500 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinalevy
0.075 kg
Marianne-rouhetta
Ohje
Nosta murotaikinalevy GN-pellille ja anna sulaa.
Ripottele pinnalle karkkirouhe ja paina kaulimella hiukan. Leikkaa leivinpyörällä ruuduiksi esimerkiksi 6 cm x 6 cm ja irrota hiukan toisistaan.
Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.5 kg
Vähälaktoosinen
434
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Ravintosisältö annoksessa
Energia
434 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
54 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
434 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
54 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›