Marinoidut kantarellit

Marinoidut kantarellit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Marinoidut kantarellit

Marinoidut kantarellit

Ainekset25 annosta

1.000 kg
kantarelleja
0.015 kg
0.085 kg
kesäsipulia varsineen
0.050 kg
hienonnettua ruohosipulia

Liemi

0.200 kg
öljyä
0.060 kg
valko- tai hunajaviinietikkaa
0.005 kg
suolaa
0.030 kg
hunajaa
0.010 kg
mustapippurirouhetta
( 0.000 kg
rosépippuria tai viherpippuria )

Ohje

  1. Puhdista kantarellit isoon kattilaan. Lisää Oivariini®, kypsennä sienet hyvin miedolla lämmöllä sekoitellen kypsiksi niin, että tilavuus vähenee puoleen. Lisää joukkoon varsineen silputut sipulit ja ruohosipuli.
  2. Kaada sienet sipuleineen astiaan. Ripottele väliin kokonaisia pippureita, jos haluat.
  3. Sekoita öljy ja viinietikka. Lisää mausteeksi maun mukaan suolaa ja pippuria sekä halutessasi hunajaa. Kaada liemi kantarellien päälle ja paina sienet liemeen.
kpl
g
1.1 kg
161 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
161 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
161 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.