Marinoidut talonpoikaisvihannekset

Marinoidut talonpoikaisvihannekset
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Marinoidut talonpoikaisvihannekset

Marinoidut talonpoikaisvihannekset

Ainekset12 annosta

1.250 kg
FS talonpoikaisvihanneksia

Marinadi

0.200 kg
0.060 kg
väkiviinaetikkaa
0.340 kg
ruokaöljyä
0.072 kg
sokeria
0.004 kg
timjamia
0.012 kg
0.009 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.012 kg
suolaa

Ohje

  1. Höyrytä vihanneksia n. 8 min. Sekoita marinadin ainekset kattilassa ja kiehauta. Kaada kuuma liemi kasvisten päälle ja anna maustua kylmässä yön yli
  2. Halutessasi voit siivilöidä marinadin pois ennen tarjoilua.
kpl
g
1.7 kg
484 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
484 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
48 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
484 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
48 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›