Marinoidut talonpoikaisvihannekset

Valio Food Solutions

Marinoidut talonpoikaisvihannekset

Ainekset12 annosta

1.250 kg

Marinadi

0.200 kg
0.060 kg
väkiviinaetikkaa
0.340 kg
ruokaöljyä
0.072 kg
sokeria
0.004 kg
timjamia
0.012 kg
0.009 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.012 kg
suolaa

Ohje

  1. Höyrytä vihanneksia n. 8 min. Sekoita marinadin ainekset kattilassa ja kiehauta. Kaada kuuma liemi kasvisten päälle ja anna maustua kylmässä yön yli
  2. Halutessasi voit siivilöidä marinadin pois ennen tarjoilua.
kpl
g
1.7 kg
198 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
198 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.