Marinoitu juusto

Valio Food Solutions

Marinoitu juusto

Ainekset20 annosta

0.500 kg
0.085 kg
sokeria
0.300 kg
0.100 kg
ruokaöljyä
0.006 kg
tuoretta rosmariinia
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Keitä kattilassa hetki omenamehua, sokeria ja rosmariinia. Jäähdytä ja lisää öljy sekä ruohosipuli. Kaada huuhdeltujen salaattijuustokuutioiden päälle. Anna marinoitua muutama tunti.
kpl
g
0.9 kg
239 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
239 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Kalsium
137 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g
Kalsium
137 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›