Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Marinoitu punasipuli
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Marinoitu punasipuli
Marinoitu punasipuli
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
4 annosta
0.127 kg
iso punasipuli
0.070 kg
sokeria
0.007 kg
suolaa
0.040 kg
punaviinietikkaa
0.200 kg
rypsiöljyä
0.000 kg
mustapippuria
Ohje
Sekoita sokeri, suola, punaviinietikka, rypsiöljy ja rouhittu mustapippuri keskenään.
Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja lisää liemen joukkoon, anna maustua yön yli kaapissa.
** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.4 kg
Gluteeniton
Laktoositon
473
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Ravintosisältö annoksessa
Energia
473 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
45 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
473 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
45 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›