Marinoitu punasipuli

Valio Food Solutions

Marinoitu punasipuli

Ainekset4 annosta

0.127 kg
iso punasipuli
0.070 kg
sokeria
0.007 kg
suolaa
0.040 kg
punaviinietikkaa
0.200 kg
rypsiöljyä
0.000 kg
mustapippuria

Ohje

  1. Sekoita sokeri, suola, punaviinietikka, rypsiöljy ja rouhittu mustapippuri keskenään.
  2. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja lisää liemen joukkoon, anna maustua yön yli kaapissa.
  3. ** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia
kpl
g
0.4 kg
473 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
473 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
45 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
473 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
45 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
12 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›