Siirry sisältöön
Marinoitu punasipuli

Marinoitu punasipuli

Marinoitu punasipuli

Ainekset

  • 0,150 kg iso punasipuli
  • 0,070 kg sokeria
  • 0,007 kg suolaa
  • 0,040 kg punaviinietikkaa
  • 0,200 kg rypsiöljyä
  • 0 kg mustapippuria

Ohje

  1. Sekoita sokeri, suola, punaviinietikka, rypsiöljy ja rouhittu mustapippuri keskenään.
  2. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja lisää liemen joukkoon, anna maustua yön yli kaapissa.


  3. Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 527 kcal
Proteiini 0,5 g
Hiilihydraatti 19,3 g
Rasva 50,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1,7 g
Kalsium 15,3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 527 kcal
Proteiini 0,5 g
Hiilihydraatti 19,3 g
Rasva 50,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search