Marinoitu raejuustosalaatti

Valio Food Solutions

Marinoitu raejuustosalaatti

Marinoidulla raejuustosalaatilla saat lounaan salaattivalikoimaasi herkullisuutta nopeasti ja helposti.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.500 kg
0.500 kg
esikeitettyjä kikherneitä
0.460 kg
kurkkua
0.003 kg
paprikajauhetta
0.003 kg
chilijauhetta
0.050 kg
sitruunamehua
0.030 kg
tuoretta basilikaa
0.050 kg
oliiviöljyä
0.000 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa kurkku pitkittäissuunnassa neljään osaan ja poista siemenosa. Kuutioi kurkku.
  2. Sekoita huuhdellut kikherneet, kuutioidut kurkut ja valutettu raejuusto keskenään.
  3. Mausta paprikajauheella, chilillä, sitruunamehulla, suolalla, mustapippurilla, oliiviöljyllä ja hienonnetulla basilikalla.
kpl
g
1.5 kg
100 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
100 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›