Marinoitu rosolli

Marinoitu rosolli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Marinoitu rosolli

Marinoitu rosolli

Ainekset40 annosta

1.500 kg
Valio punajuurisuikaleita
1.200 kg
porkkanasuikaleita, pakaste
1.500 kg
peruna-sipulisekoitusta
0.750 kg

Koristeluun

0.400 kg

Marinadi

0.200 kg
0.060 kg
väkiviinaetikkaa
0.340 kg
ruokaöljyä
0.072 kg
sokeria
0.004 kg
timjamia
0.012 kg
suolaa

Ohje

  1. Höyrytä punajuurisuikaleita 12 min ja porkkanasuikaleita ja peruna-sipulisekoitusta 3 min. Sekoita kasvikset keskenään GN 1/1-65 -astiassa ja lisää marinadi. Anna maustua seuraavaan päivään. Koristele salaattijuustokuutioilla. Tarjoa rosollin kanssa piparjuurikastiketta.
kpl
g
6.2 kg
109 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
109 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.