Marjafocaccia

Marjafocaccia
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Marjafocaccia

Marjafocaccia

Ainekset10 annosta

0.025 kg
hiivaa
0.350 kg
0.350 kg
vehnäjauhoja
0.050 kg
0.170 kg
sokeria
0.250 kg
0.250 kg
säilykeaprikoosia

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää jauhot ja sekoita pehmeäksi taikinaksi. Lisää puolet sokerista ja puolet voisulasta ja ripaus suolaa. Vaivaa taikinaa minuutin verran. Kohota hyvin. Taputtele pyöreäksi leivinpaperin päälle GN-pellille. Levitä pohjalle viipaloidut aprikoosit. Anna kohota ja levitä vadelmat ja ripottele sokeri ja loppu voisula. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa noin 30 minuuttia
kpl
g
1.1 kg
197 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
197 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.